Can we get a free sample?

Ja, we bieden gratis monsters aan voor gekwalificeerde OEM-bedrijven en naar goeddunken van QINX GROUP.

Productbeschrijving

Ja, we bieden gratis monsters aan voor gekwalificeerde OEM-bedrijven en naar goeddunken van QINX GROUP.

Laat een bericht achter

Als u meer wilt weten over onze voedingen/voedingsadapters/LED-drivers/opladers, stuur ons dan een e-mail, wij zullen u spoedig antwoorden.

Labels:

Gerelateerd product
      IEC62368 standaard 63V 3A lithium-ion batterijlader met CE/PSE/SAA/UL-certificaten

IEC62368 standaard 63V 3A lithium-ion batterijlader met CE/PSE/SAA/UL-certificaten

Laad uw apparaten efficiënt en veilig op met onze IEC62368 standaard 63V 3A lithium-ion batterijlader, gecertificeerd door CE/PSE/SAA/UL.

AC DC-oplader 37,8 V 5A polymeer-lithium-ion-acculader 189 watt

AC DC-oplader 37,8 V 5A polymeer-lithium-ion-acculader 189 watt

Deze oplader biedt een hoog vermogen van 189 Watt en kan uw 37,8 V 5 A polymeer-lithiumionbatterij veilig en snel opladen.

Hoge kwaliteit UL 16.8v 4a Li-ion batterijlader voor lithium-ionbatterij

Hoge kwaliteit UL 16.8v 4a Li-ion batterijlader voor lithium-ionbatterij

Laad uw LiFePO4- en Li-ion-elektrische batterijen snel en efficiënt op met deze 16,8V 4A lithiumbatterijlader.

CE ROHS ETL Waterdichte Slanke LED Driver 12V DC 20W Met Ip67

CE ROHS ETL Waterdichte Slanke LED Driver 12V DC 20W Met Ip67

Deze LED-driver is een compacte, duurzame en waterdichte 12V DC 20W voeding die een stabiele en veilige stroomvoorziening voor uw LED-verlichtingssystemen garandeert met zijn IP67-geclassificeerde beschermende behuizing.

UL CE SAA PSE KC-genoteerde 24V 2,5A voedingsschakelaaradapter

UL CE SAA PSE KC-genoteerde 24V 2,5A voedingsschakelaaradapter

Deze adapter biedt een stabiele en betrouwbare stroomvoorziening voor uw apparaten met een uitgang van 24V 2,5A.

Universele laptop-wisselstroomadapter van 65 watt, 19 V, 3,42 A

Universele laptop-wisselstroomadapter van 65 watt, 19 V, 3,42 A

Voorzie uw laptop onderweg van stroom met deze universele adapter, compatibel met een breed scala aan reguliere laptopmerken.

QINX

Verbind je met ons
      Als u geïnteresseerd bent in onze producten en meer details wilt weten, laat dan hier een bericht achter, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.