Hoe kunt u contact met ons opnemen?

Skype: vincenonlyone Whatsapp/Telefoon: +86 13266660104 E-mail: info@qinxpower.com

Productbeschrijving

Skype: vincenonlyone

Whatsapp/Telefoon: +86 13266660104

E-mail: info@qinxpower.com

Laat een bericht achter

Als u meer wilt weten over onze voedingen/voedingsadapters/LED-drivers/opladers, stuur ons dan een e-mail, wij zullen u spoedig antwoorden.

Labels:

Gerelateerd product
      5-45 Watt constante stroom Dali-dimvoeding flikkervrije led-driver

5-45 Watt constante stroom Dali-dimvoeding flikkervrije led-driver

Voor het regelen van de helderheid wordt het standaard Dali-signaal gebruikt. Het systeem kan de functie langzaam inschakelen instellen
      en vertragen. De geïntegreerde aluminium schaal heeft een hoog waterdicht niveau. De gebruikte grondstoffen zijn eerstelijnsmerken, geïmporteerde chips en een ultradiep dimontwerp. Match verschillende Dali intelligente dimsystemen en
      KNX Protocol Intelligente systemen op de markt. Controleer nauwkeurig de helderheid. De interne siliconen warmte
      conduction process makes the electronic components heat dissipation balanced and stable

UL FCC-gecertificeerde 24V 240W-voeding met Molex-stekker 6-pins connector

UL FCC-gecertificeerde 24V 240W-voeding met Molex-stekker 6-pins connector

Deze voeding biedt een betrouwbare stroomvoorziening dankzij de UL- en FCC-certificeringen. De Molex 6-pins connector zorgt voor compatibiliteit met een reeks apparaten.

Waterdichte Led Driver 60 Watt 24 Volt Voeding Voor Ledstrips

Waterdichte Led Driver 60 Watt 24 Volt Voeding Voor Ledstrips

Waterdichte LED-driver voor LED-strips is een perfecte oplossing voor het verlichten van elke ruimte, ongeacht de barre omstandigheden. Met een voeding van 60 watt zorgt deze driver voor een ononderbroken en constante LED-verlichting.

12V1.5A EU-adapter 18W voor settopbox/luchtbevochtiger/veegrobot/router/CCTV-camera/cosmetisch instrument/verlichtingsapparatuur

12V1.5A EU-adapter 18W voor settopbox/luchtbevochtiger/veegrobot/router/CCTV-camera/cosmetisch instrument/verlichtingsapparatuur

Deze 12V1.5A EU-adapter is perfect voor het voeden van kleine elektronicaprojecten!

Met drie verschillende spanningsuitgangen (5V-24V) kan deze voeding een breed scala aan toepassingen aan.

UL CE KC PSE SAA Gecertificeerd 42v 3a Lithium Batterij oplader voor 36v 10s Li-ion accu elektrische fiets e-scooter

UL CE KC PSE SAA Gecertificeerd 42v 3a Lithium Batterij oplader voor 36v 10s Li-ion accu elektrische fiets e-scooter

Laad uw 36v 10s Li-ion accupakket voor uw elektrische fiets of e-scooter op met onze betrouwbare en gecertificeerde 42v 3a lithium acculader.

QINX

Verbind je met ons
      Als u geïnteresseerd bent in onze producten en meer details wilt weten, laat dan hier een bericht achter, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.