What can you do if the product is broken?

We promise to replace new ones to you if there is any defective happen during the warranty period.We promise to replace new ones to you if there is any defective happen during the warranty period.

Productbeschrijving

We promise to replace new ones to you if there is any defective happen during the warranty period.We promise to replace new ones to you if there is any defective happen during the warranty period.

Laat een bericht achter

Als u meer wilt weten over onze voedingen/voedingsadapters/LED-drivers/opladers, stuur ons dan een e-mail, wij zullen u spoedig antwoorden.

Labels:

Gerelateerd product
      CE ETL SAA 12V 150w led-verlichtingstransformatorvoeding

CE ETL SAA 12V 150w led-verlichtingstransformatorvoeding

This transformer power supply is built with high-quality materials and meets both CE and ETL standards. It provides a reliable and efficient power source for your LED lighting setups.

Elektronisch apparaat 150 W zwart/wit voedingsadapter 12 volt 12,5 amp AC naar DC

Elektronisch apparaat 150 W zwart/wit voedingsadapter 12 volt 12,5 amp AC naar DC

Onze AC-naar-DC-voedingsadapter van 150 W is een betrouwbare en efficiënte oplossing voor elk elektronisch apparaat dat 12 volt en 12,5 ampère stroom nodig heeft. Verkrijgbaar in zwart of wit.

150W Dali dimbare led-voeding voor buiten, flikkervrije 24v led-driver

150W Dali dimbare led-voeding voor buiten, flikkervrije 24v led-driver

Koop de meest betrouwbare en energiezuinige led-driver. Onze 150 Watt Dali Dimming Outdoor Led-voeding is flikkervrij en biedt dynamische dimopties.

100W TRIAC 0-10V 2 in 1 dimbare voeding Geen flikkering Led-driver

100W TRIAC 0-10V 2 in 1 dimbare voeding Geen flikkering Led-driver

Het neemt CPU-besturing over en ontwerpt een verscheidenheid aan besturingsmodi. Het dimmen gaat langzaam aan en uit. De gebruikte grondstoffen zijn eerstelijnsmerken en een geïmporteerd chip-ultradiep dimontwerp. Het past bij een verscheidenheid aan intelligente dimsystemen en dimmers op de markt. Omhulsel van aluminiumlegering, snelle warmteafvoer, maakt de thermische balans van componenten stabieler.

24V-uitgang 29,4V 3A Li-ion-oplader met 3-polige XLR-mannelijke connector voor 7-serie Li-ionbatterij

24V-uitgang 29,4V 3A Li-ion-oplader met 3-polige XLR-mannelijke connector voor 7-serie Li-ionbatterij

Hoogwaardige oplader met 3-polige XLR-mannelijke connector voor Li-ionbatterij, die zorgt voor snel opladen met bescherming tegen overspanning, overstroom en kortsluiting.

QINX

Verbind je met ons
      Als u geïnteresseerd bent in onze producten en meer details wilt weten, laat dan hier een bericht achter, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.