What’s the Payment do you have?

We accept payment be sent via T/T, L/C, Trade Assurance, WESTERN UNION, PAYPAL.

Productbeschrijving

We accept payment be sent via T/T, L/C, Trade Assurance, WESTERN UNION, PAYPAL.

Laat een bericht achter

Als u meer wilt weten over onze voedingen/voedingsadapters/LED-drivers/opladers, stuur ons dan een e-mail, wij zullen u spoedig antwoorden.

Labels:

Gerelateerd product
      Fabrikant OEM AC/DC-voeding 20V 6A 120 Watt

Fabrikant OEM AC/DC-voeding 20V 6A 120 Watt

Krijg betrouwbare stroom met onze OEM AC/DC-voeding van de fabrikant 20V 6A 120 Watt.

Auto-elektrische apparaten 20vdc AC DC-adapter Oplader 20V 9A Voeding 180W

Auto-elektrische apparaten 20vdc AC DC-adapter Oplader 20V 9A Voeding 180W

Of u nu op kantoor, thuis of onderweg bent, de Universele AC DC-lichtnetadapter is een onmisbaar hulpmiddel dat meerdere uitdagingen op het gebied van de stroomvoorziening kan oplossen. Dankzij het universele ingangsbereik zijn gebruikers verzekerd van een stabiele en betrouwbare stroombron voor hun apparaten. Hij is perfect voor doe-het-zelf-projecten, het opladen van meerdere apparaten en gebruikers die een veelzijdige en efficiënte stroombron nodig hebben voor diverse elektronische gadgets.

Universele ingang 100-240V Uitgang 120w 12v 10a Voeding

Universele ingang 100-240V Uitgang 120w 12v 10a Voeding

Zorg ervoor dat uw apparaten een stabiele stroombron krijgen met onze veelzijdige voeding die zich aanpast aan verschillende ingangsspanningen.

60 Watt constante stroom Dali-dimvoeding flikkervrije led-driver

60 Watt constante stroom Dali-dimvoeding flikkervrije led-driver

Voor het regelen van de helderheid wordt het standaard Dali-signaal gebruikt. Het systeem kan de functie langzaam aan en langzaam uit instellen. De geïntegreerde aluminium schaal heeft een hoog waterdicht niveau. De gebruikte grondstoffen zijn eerstelijns
      merken, geïmporteerde chips en ultradiep dimontwerp. Match verschillende Dali intelligente dimsystemen en KNX Protocol Intelligent Systems op de markt. Controleer nauwkeurig de helderheid. Het interne siliconenwarmtegeleidingsproces zorgt ervoor dat de warmteafvoer van de elektronische componenten evenwichtig en stabiel is.

PE296R-serie 12-18W triac dimmen led-driver

PE296R-serie 12-18W triac dimmen led-driver

PE296 is one of the constant current dimming LED driver developed by my company with high power factor ,high efficiency, high precision, the use of the efficient stable low loss switch control chip and the high performance components makes it with low noise, energy saving, environmental protection, long life and other characteristics.

QINX

Verbind je met ons
      Als u geïnteresseerd bent in onze producten en meer details wilt weten, laat dan hier een bericht achter, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.